Helder in arbeidsrecht

Helder in arbeidsrecht

Wij zijn een nichekantoor met zes ervaren advocaten, gespecialiseerd in het arbeidsrecht en het ambtenarenrecht. Onze werkwijze kenmerkt zich door een praktische vertaling van de - vaak complexe - wetten en jurisprudentie uit het arbeidsrecht, in directe en heldere communicatie en in goed partnership. Daarmee bieden wij klanten kwaliteit op het hoogste niveau, tegen een scherp tarief. Dat vertaalt zich in een gevarieerde klantenkring waar wij trots op zijn, en met wie wij een hechte relatie hebben opgebouwd.

We streven er naar een intensieve relatie op te bouwen met onze klanten, zodat wij als sparringpartner direct begrijpen wat nodig is en we samen snel en adequaat kunnen schakelen. Wij zoeken daarbij altijd naar een heldere en werkbare oplossing. De lijnen zijn kort, de klant heeft direct contact met ons, wat leidt tot beknopte en heldere adviezen waar iedereen direct mee verder kan. In geschillen streven wij naar een optimale en werkbare uitkomst. In gevallen waarin een schikking niet denkbaar of wenselijk is, staan wij onze klanten bij in procedures bij de rechtbank en het hof. Het belang van de klant staat altijd voorop.

 

Tool Transitievergoeding

Via onderstaande button kan berekend worden welke transitievergoeding verschuldigd is bij een ontslag dat op of na 1 januari 2020 plaatsvindt.

Tool Transitievergoeding

Actueel

26-11-2021Ben je (beginnend) advocaat-medewerker en wil jij je gaan specialiseren in het arbeidsrecht? Solliciteer dan nu op onze vacature!

Wie wij zijn Van Bladel advocaten is een Utrechts kantoor, gelegen aan het Wilhelminapark. Wij zijn een hecht team van 6 ervaren advocaten, gespeci
Lees meer

26-11-2021Kan de werkgever optreden tegen uitlatingen van werknemers op social media

Het komt geregeld voor dat werknemers negatieve uitlatingen doen over hun werkgever op social media of zich uitlaten op een manier die strijdig is met
Lees meer
Bekijk het totale actuele overzicht

Houd me op de hoogte

Stuur ons uw e-mailadres en wij houden u op de hoogte over arbeidsrechtelijke ontwikkelingen en onze workshops.

Een hecht team met veel ervaring

Een goede advocaat maakt een juridische oplossing voor zijn klant eenvoudig in plaats van complex.
Om tot een goed en een eerlijk advies te komen, moet je als advocaat de emotie van een zaak naar de achtergrond kunnen plaatsen.
De uitdaging is om steeds weer te bekijken welke route voor mijn cliënt de beste oplossing biedt.
Ik haal veel voldoening uit mijn vak, maar ben pas echt tevreden als de cliënt tevreden is.
Door goed te luisteren naar je cliënt kun je maatwerk leveren.
Een goed advocaat houdt koers, waarbij het belang van de cliënt altijd voorop staat.
Een goede ondersteuning helpt de praktijk vooruit.
Goede communicatie is de voorwaarde voor succes.

Up-to-date kennis en praktische adviezen

Expertise

Van snel en telefonisch advies tot uitgebreide bijstand in een rechtszaak, wij staan klanten juridisch bij in alle aspecten van het arbeidsrecht. We adviseren met name grote en middelgrote werkgevers, bijvoorbeeld over arbeidsrechtelijk HR beleid, ontslagzaken, reorganisaties, zieke werknemers, privacywetgeving, WNT-zaken en medezeggenschapskwesties. Daarnaast kunnen ook ambtenaren, expats, statutair bestuurders, hoger management en werknemers bij ons terecht voor juridische bijstand.

Om het HR-beleid van onze klanten te ondersteunen geven wij regelmatig in-house workshops en seminars, over arbeidsrechtelijke onderwerpen, bijvoorbeeld verbetertrajecten, reorganiseren  en verplichtingen rondom zieke werknemers. Ook informeren wij onze klanten over relevante ontwikkelingen in ons vakgebied.

Lees meer

Welkom op ons kantoor bij het Wilhelminapark in Utrecht

Contact

Emmalaan 37
3581 HP UTRECHT

Postbus 13091
3507 LB UTRECHT

Telefoon:+31 (0) 30 220 31 11
Fax:+31 (0) 30 221 71 05
E-mail:info@vanbladeladvocaten.nl